MENÜ ☰
×
Öffnungszeiten - Restaurant:
Dienstag, Mittwoch, Freitag, Samstag:
8.00 bis 15.00 und 17.30 bis 21.30 Uhr
Sonntag & Feiertag von 8.00 bis 15.00 Uhr
Küche von 11.30 bis 14.30 und 18.00 bis 20.30
Änderungen vorbehalten!
Montag & Donnerstag - Restaurant geschlossen
Hotel - geöffnet
Silvester ganztägig geöffnet
We always try to cook freshly and with regional, saisonal products.
To get fresh ingredients we cooperate with the following partners:
Habsburg-Lothring’sches Gut Persenbeug – game
Fam. Pöcksteiner – fish
Hr. Hörbarth – eggs
Fam. Bergkirchner – apricots from the Wachau
Josef Högl - wine from Spitz/Wachau
Fa Höllerschmid – meat
Fa Karner – vegetables and fruits
Farmers from the region – bread, cheese, potatoes…
We organise events end celebrations in our restaurant for you and your guests
(between 10 and 120 Persons) or caterings at other Locations.