MENÜ ☰
×
Dienstag, Mittwoch, Freitag, Samstag-
8.00 bis 15.00 Uhr und 17.30 bis 22.00 Uhr
Sonntag & Feiertag von 8.00 bis 15.00 Uhr
Wir kochen von 11.30-14.30 & 18.00-20.30Uhr
Montag & Donnerstag - ist das Restaurant geschlossen
Ausnahme sind reservierte Veranstaltungen.
Änderungen vorbehalten
We always try to cook freshly and with regional, saisonal products.
To get fresh ingredients we cooperate with the following partners:
Habsburg-Lothring’sches Gut Persenbeug – game
Fam. Pöcksteiner – fish
Hr. Hörbarth – eggs
Fam. Bergkirchner – apricots from the Wachau
Josef Högl - wine from Spitz/Wachau
Fa Höllerschmid – meat
Fa Karner – vegetables and fruits
Farmers from the region – bread, cheese, potatoes…
We organise events end celebrations in our restaurant for you and your guests
(between 10 and 120 Persons) or caterings at other Locations.